Official Site | Tom Boonen

Tom Boonen

The Official Site

Beautifully Flexible

Looks beautiful & ultra-sharp on Retina Screen Displays. Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Great Performance

You'll be surprised to see the Final Results of your Creation & would crave for more.

Welcome to
The official site
of Tom Boonen

Tom Boonen (Mol,15 oktober 1980) is een voormalig Belgisch wielrenner. Hij was profwielrenner van 2002 tot 2017 en werd in 2005 wereldkampioen. Boonen won drie keer de Ronde van Vlaanderen en vier keer Parijs-Roubaix. Hij werd ook tweemaal Belgisch kampioen en won in 2007 het puntenklassement in de Ronde van Frankrijk.

Chrome

Upcoming Races

New Race Festival & Blancpain GT Series
Spa Euro Race
Superprix Zolder
Eleven Sports 24 Hours Of Zolder
Racing Festival
American Festival Nascar Finals

Franco Fun Festival
Trophée De Bourgogne
Benelux Open Races
The 25 Hours Vw Fun Cup
Kronos 10Hours Of Mettet
Vw Fun Cup Price Giving

New Race Festival & Blancpain GT Series
Spa Euro Race
Superprix Zolder
Eleven Sports 24 Hours Of Zolder
Racing Festival
American Festival Nascar Finals
 

Podium 24H Dubai

“Het was spannend in onze klasse en als je ziet dat de top drie na 24 uren racen slechts een drietal ronden van elkaar gescheiden is, dan heb je meteen ook het bewijs van de spannende strijd”,

Nieuws

Image

Tom Boonen begint met enorme ambities aan carrière in de autosportNog geen jaar nadat hij definitief het wegwielrennen vaarwel zwaaide op de piste van Roubaix, is Tom Boonen klaar voor de start van een tweede carrière in de sport.

Image

Tom Boonen, Bert Longin en Anthony Kumpen in Porsche voor de titel


"Onze ambitie is de titel en niets minder dan dat", vertelt Anthony Kumpen aan Autosport.be. "We hebben een mooi programma kunnen samenstellen met de steun van Norkring, TV Vlaanderen, EL Systems en Porsche Centre Paal."

Image

Boonen op zoek naar eerste autosporttitelHet nationale Belcar kampioenschap krijgt er dit jaar een team met grote namen bij, want Tom Boonen (37) gaat samen met Anthony Kumpen (39) en Bert Longin (52) strijden voor zijn eerste Belgische motorsporttitel.

Image

Compassion conflict resolution, progressive; tackle

Community health workers best practices, effectiveness meaningful work The Elders fairness. Our ambitions local solutions globalization.

Our Clients